new1

Добре дошли в интернет портала на

българска информационна агенция “БЪЛГАРИЯ ПРЕС”

Този проект има за цел да предостави възможност за отразяване на новините, такива каквито изглеждат в очите на независимия, свободен български журналист. Без значение дали е първа или последна статия която пише, за нас е важно всеки материал да показва истината, такава каквато я вижда автора, непроменена и необвързана. От най-младите до най-рутинните разследващи журналисти, при нас няма ограничение. Важно е материала да е отразява вашата истина. Днес повечето вестници, радио, телевизия и интернет ни поднасят тази истина подплатена с интереси и настроения, удобно обрисувана във „вярната“ посока. А истината е една, но тя може да бъде украсена и обрисувана, да бъде спестена или заменена, каквато обикновено достига до нас.

За България Прес има само една истина. Върху нея може да се спори, да се защитават твърдения с аргументи, но фактите не могат да бъдат победени дори и от най-приказните разказвачи. За да достигне до Вас тази новина истинска е нужно още едно условие, да не бъдете предубедени! Ако очите Ви са ослепени, ушите Ви запушени и ръцете завързани, тази истина никога няма да бъде чута!

BulgariaPress.com е информационен портал, чрез който всеки автор може свободно и неограничено, без редакция да изрази своето мнение. Естествено като всеки нов сайт и ние ще се учим от грешките си. Приемаме вашите предложения, забележки и насоки относно вида и начина на поднасяне на информацията чрез формата за контакти на сайта ни или на посочените по-долу координати.

За начало сме разделили информацията в няколко основни групи новини: България, Свят, Технологии, Екология и Спорт, но освен тях специално място сме отделили на раздела „Аз, репортерът“ и “ПроблеМАТ”.

Начин за връзка с екипа ни:

Редакция новини в България: BG@BulgariaPress.com
тел.: +359-24913502, редактор: Н. Станоев

Редакция новини в Гърция: GR@BulgariaPress.com
тел.: +30-2810200130, редактор: Т. Божинов

  Редакция новини в САЩ: USA@BulgariaPress.com
тел.: +1-3103626386, редактор: С. Ангелов

* * * 
Admin & web design :
 Н. Неделчев
admin@BulgariaPress.com

Photo, audio & video: А. Белчева, К. Тодорова и Л. Крумов

Подръжка на домейн BulgariaPress.com и хостинг услуги: Petros3D Group Plc.

Главен редактор: П. Анастасов
p.anastasov@BulgariaPress.com

Ако желаете да станете репортер с авторски материали, както и материали за конкурса „Аз, репортерът“ изпратете ги на имейл: NEWS@BulgariaPress.com, за всички останали въпроси пишете на имейла за кореспонденция на BOX@BulgariaPress.com

Всички материали публикувани на този сайт могат да се копират и разпространяват свободно само ако е указан източникът чрез линк към оригиналната статия в нашият сайт за електронните интернет издания, уебсайт адреса на сайта www.BulgariaPress.com за печатните издания, за радио и телевизионни канали с упоменаване на уебсайт адреса ни!

Материалите се подписват от техните автори. При нас няма да откриете статия без име или цитиран източник. Автори пожелали анонимност са подписани от името редакцията  BulgariaPress. Публикувани коментари към новини от други медии или преведени от чуждестранния печат са обозначени изрично като такива и е упоменат оригиналният източник.

Последвайте ни в мрежата:

Facebook:BulgariaPress

Twitter:@BulgariaPress

Google+: BulgariaPress

YouTube: BulgariaPress

LinkedIn: BulgariaPress

Pinterest: BulgariaPress

Благодарим Ви за доверието.
2015-2016, BulgariaPress TEAM