БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА “СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА”

от

ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ “СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА” ОТ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА ЖЕЛАЕ ДА ИЗДИГНЕ НЕЗАВИСИМИ КАНДИДАТИ ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ МАЙ!

В социалните мрежи, група българи в чужбина застават около идеята да гласуват за свои избраници, а не за онези системно предложени от партии в България.

С призив за съставяне на собствена платформа, зад която да застанат всички заедно, както и за предсрочни избори и свикване на Велико Народно Събрание, за промяна на Конституцията Движение “СВЯТА И ЧИСТА РЕПУБЛИКА” покани съмишленици на дебат и поставяне на основни точки за промяна. Призивът е отправен към всички българи живеещи в чужбина, както и към близките им в България!

Можете да прочетете повече подробности в групата на инициативния комитет -> “СВЯТА И ЧИСТА БЪЛГАРИЯ”, както и да се изкажете мнения и предложения.

Сънародниците ни смятат, че е възможно да имат свои представители във всички избирателни секции като наблюдатели и да извършат успоредно преброяване, като така гарантират честното и прозрачно провеждане на изборите! Според тях, това е единствения начин да се промени системата по законен път, а не чрез сила!