ОПАСТНОСТ ЗА ОТРОВЕНИ ХРАНИ

ВНИМАНИЕ, ОПАСТНОСТ ОТ УМИШЛЕНО ЗАРАЗЕНИ СТОКИ ОТ АНАРХИСТИ!

от

Изтеглят от супермаркетите в Гърция, основно в Атина и Солун продукти на фирмите Coca Cola, Yfantis и Delta заради опасност от умишленото им заразяване с отровни

химически вещества, след като на анархистки сайт се появиха снимка, показващи предполагаемото престъпление. Гръцката полиция води разследване за евентуалното престъпление за което се предполага, че са анархисти са инжектирали солна киселина в безалкохолни напитки, прясно мляко и наденици на трите компании. На снимките се виждат следните продукти: Coca Cola и Coca Cola Light в опаковки пластмасови бутилки по 1,5 литра, Салам “Париза Ифантис” в разфасовки от 500 и 350 грама и прясно мляко Делта – синя опаковка хартиена от 1 литър.

Анархистката група “Зелено-черни подпалвачи” обявила намерението си да върне заразените продукти на рафтовете в супермаркетите между 20 и 24 декември. За това като предпазна мярка  от гръцката Агенция за контрол на храните предложиха изтегляне на продуктите от магазините! Призовават се клиентите да не ги консумират в близките дни!

През 2013 г. и 2016 г. преди Коледните празници анархистите бяха отправили същите заплахи и хиляди продукти бяха изтеглени от веригите за хранене.

Ето и въпросните снимки, показани в гръцкият сайт http://www.protothema.gr късно снощи!

заразени храни 1

заразени храни 2

заразени храни 3

заразени храни 4

заразени храни 5

заразени храни 6

заразени храни 7

заразени храни 8

заразени храни 9

заразени храни 10

заразени храни 11

 

www.BulgariaPress.com

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*