БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ – БЪЛГАРИЯ ПРЕС

Poster--boiko-gol-cska

БОЙКО БОРИСОВ ВКАРА ГОЛ НА ЦСКА!

от

Новини с хаштаг #бойко за бойко.

ЦСКА 1948 и Витоша (Бистрица) не излъчиха победител! Но главния герой на мача се отчете с гол и асистенция за втория! (*вижте видео файла по-долу!)

След “невероятно изпълнение” на премиЕРА бой© боРИСов от дузпа (отиграна втори път), отбора “Витоша” на Тигрите от Бистрица поведе срещу аматьорите от “ЦСКА 1948” в приятелската среща, завършила при резултат 2:2.

Решението на съдията да повтори дузпата не бе странно, коментираха специалисти… “В такива важни мачове се играе до гол!” Когато името на властелина на пръстена е под въпрос, пръстенът може да се използва!

Пожелаваме на все още НЕ кандидатиралия се за презИДЕнт боРИСов, да укарва по-често, по-точно и ако може у вратата!
Затова и заглавието е такова, да повдигне духа на българите и ги обедини! Голяма работа, че било контрола и голът бил от втория път! Важно е заглавието! Четете вестници, слушайте радио, гледайте телевизия, теглете бързи кредити и оставете проблемите на премиЕРА да ги решава другата ЕРА, ако още е на власт…. Амин Аман.

Ета е тактическото построяване, по време на изпълнението на заветната дузпа, няколко пъти! Е как да не вкара човекът с №13!?
fun-boiko-tigri
Ако някой недай си боже още не знае и не е чул за героя и за отбора, прочете повече за бойко и отбора!

Eто и заветното видео…

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*

Послено от БЪЛГАРИЯ