БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ – БЪЛГАРИЯ ПРЕС

Кунева в Атина

КУНЕВА В АТИНА ПО ВАЖНИ ВЪПРОСИ…

от

Г-жа Кунева, Вицепремиер по координация на европейските политики и институционални въпроси и министър на образованието и науката ще бъде на работно посещение в Гърция!

За срещата с Диаспората не се споменава, но

има изпратени имейли до директорите на училищата в Гърция за среща с нея в Посолството от 18.00-19.00 в събота. Интересно защо не са поканени и представители на сдружения и организации?! Може би ще имат неудобни въпроси без отговори!

В програмата й са предвидени срещи с министъра на образованието, науката и религиозните работи на Гърция Никос Филис, с министъра по европейските политики Никос Ксидакис и с генералния директор по европейски политики на Гърция Димитрис Цирас. Разговорите ще бъдат  относно подготовката на Българското председателство на ЕС през 2018 г.

Време за диаспората се намира само преди избори!

Тогава се носят кошници с обещания, а сега за Великден най-много някое яйце да ни счупят. Явно това им е навик, вчера в Парламента изпочупиха яйцата… НЯМА ДА ИМА РАЙОН “ЧУЖБИНА”, Решиха “нашите” представители, но пък ще ни КАРАТ насила да гласуваме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Блажени са вярващите!

На сайтовете на държавните институции и посолството ни в Атина не е упоменато за посещението. Прозрачност и близко до народа, може би, но не и днес!


Гласуването на важните за емигрантите решения от вчера може да гледате онлайн от сайта на Парламента. Ето линк:
http://www.parliament.bg/tv заседанието от 21-ви Април.

 

Тодор Божинов
BulgariaPress.com

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*

Послено от НОВИНИТЕ