БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ – БЪЛГАРИЯ ПРЕС

Самолетни билети на достъпни цени

САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ от RYANAIR

от

С нови 21 дестинации и супер ниски цени от 30 октомври RyanAir настъпи конкуренцията и в България… Естествено това ще доведе до повишаване на качеството на услугите, по-голям избор за клиентите и най-вече евтини самолетни билети. От компанията обещават промоционални цени за билети от до 19.99 евро за дестинация по новите линии. В момента компанията пуска билети за някой европейски линии на 16.99 евро, например Атина-Букурещ.

Планове за инвестиции в България на Ryanair

300 млн. долара планира да инвестира компанията. 3 самолета ще са базирани в на летище София. Планират се полети веднъж дневно до Атина, Берлин, Кьолн и Рим, три пъти седмично до Барселона, Бирмингам, Дъблин, Айндховен и Пиза, по два пъти до Баден, Валенсия, Глазгоу, Ливърпул, Лондон, Венеция, Стокхолм и Мемингем и четири пъти седмично до Брюксел и Мадрид. RyanAir до момента има 83 бази в Европа и 350 собствени самолета.

Още за първия обявен ден за полети може да видите разликата в цените на билетите. С днешна дата може да закупите билет от София до Атина и обратно на цена от 133 евро, а офертата на нискотарифната компания RyanAir за същия полет е една 50 евро! Няма как това да не е добра новина за клиентите и фактор за корекция на цените на останалите компании.

Вижте разликата от 2 пъти и половина по-ниски цени предоставени от RyanAir.

Search-Sofia-Athens-Sofia

 

P.S. Отговор на въпроса на г-жа Виолета Казакова “Ще има ли от Венеция директни полети до София и кога?”.
– Венеция е една от новоткритите дестинации от Ryanair и не само ще има полети, а и разликите на цените на билетите са в пъти, да не говорим за удобството да не се прекачвате, а да пътувате директно. Вижте прикачената снимка. Новите линии на Ryanair започват, както вече написахме по-горе от 30 октомври тази година, но резервация може да си направите и в момента. Ето линк към уеб сайта им: https://www.ryanair.com/bg/en/

Venetia-Sofia-Venetia

 

Н.Стоянова
www.BulgariaPress.com

2 Comments

  1. Да, евтино, ама не пищете колко са жалки самолетите и колко е тясно вътре!!! Цените са ниски, ако нямате багаж, ако поръчате и платите билета по интернет!!!

  2. Явно не сте пътували с Олимпик от Атина за София, за да говорите че е тясно!
    Казвате багаж! А редно ли е да ви взимат пари за включен багаж, ако нямате такъв? Както правят останалите компании… Какво имате предвид, под “ако платите по интернет” – половината хора поне от нас в чужбина така пътуват отдавна.
    Дори и да платим при нужда за багаж още 2х20 евро, пак цената остава 50% по-ниска. Вижте горе са ви посочили!
    Явно, че каквото и да ни се предложи, винаги ще има недоволни, че е тясно или мръсно и прочие… Истината е една, разбиването на монопола и алтернативата са винаги в полза на клиента!
    😉

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*

Послено от БЪЛГАРИЯ