БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ – БЪЛГАРИЯ ПРЕС

Бойко-Нива

БОРИСОВ ЩЕ СЕ ВОЗИ НА ЛАДА ОТ ПЪРВИ

от

Двукратният бивш премиер Бойко Борисов, ще изпълни обещанието си за третия си мандат да се движи с бронирана ЛАДА, както обеща след разразилия се скандал за закупените от горските стопанства луксозни джипове и подарени на НСО. Да припомним какво каза Борисов по този повод:

Припомняме Ви, че цената на всеки един от тях за която е била закупена е 200 000 лева. Автомобилите също са били  използвани и за нуждите на чужди държавни и правителствени ръководители при посещенията им в страната, както и за обиколките по границата и бежанските центрове.

Обещанието на премиера беше “Следващия път, когато стана премиер, ще си поръчам да ми бронират една Лада Нива”. Явно е спазил това обещание, защото ден преди да замине за Малта беше първо беше уловен от няколко любители в мрежата да кара чисто нова Лада. Само 2 часа по-късно стана ясно, че действително новата Лада е поръчана от Борисов по повод обещанието му. Заедно с част от групата на ГЕРБ той направи няколко обиколки с новата придобивка.

Оказа се, че Ладата не е изцяло бронирана, но пък има всички възможни екстри. Двигателят е 1690 кубиков бензинов, инжекцион. Боядисана е в пепелно сив металик. Окачването е подсилено и е поставена частично допълнителна обшивка отдолу. Стъклата са закалени, тапицерията е стандартна. Разходът е около 10 литра на 100 км. Никелови дръжки, огледала, протектори и стъпала са допълнително поръчани. По наши предположения към цената от 18 900 лева с екстрите за около 5600 лева и подсилването това изпълнение излиза не повече от 25 000 лева. Сами може да прецените, че 8 такива автомобили са на цената на 1 от поръчаните от горските стопанства, които Борисов ползваше.

Борисов се е разходил до Банкя за да тества машината мечта…

И така, какво е вашето мнение за въпросната Лада, редно ли е един премиер да се вози в такава!? И би ли Ви харесало, всичко това ако беше истина? Пускаме го днес, но може до първи април да стане истина, кой знае, дали Борисов няма си докара някоя Лада от Малта…

Петър Анастасов
www.BulgariaPress.com

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*

Послено от БЪЛГАРИЯ