БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ – БЪЛГАРИЯ ПРЕС

Не ДОСТ атака да си 100% лидер

неДОСТатака да си 100% лидер!

от

С пълно единодушие за председател на политическа партия ДОСТ бе избран Лютви Местан…

С това и бай Тошо не можеше да се похвали! Партия “Демократи за отговорност, свобода и толерантност” (ДОСТ, приятел от турски) бе учредена днес от 1103 делегати в зала 3 на НДК. Вече България си има 3 турски партии. Хубавата новина за обикновените хора е, че са делят, а не се обединяват. Да му мисли следващото правителство!

Докато българина емигрира на запад, изток-а леко по леко се премества в България. Безсилието на родните ни политици да се справят с чуждата намеса в родната ни политика е показност за това, до което сме достигнали днес. За жалост програмите за завръщане на емигрантите обратно в родината са само реклама по телевизията за увеличаване на кредитния рейтинг. Банковите лихви по кредити в родината са едни от най-високите, а помощи, субсидии и пари от европейски програми се разделят само между определени кръгове хора, верни на властта и хората в сянка около нея. Играта на добри и лоши е перфектна. Ролите се сменят, както и страната, от която седят на масата, а вярващия и изстрадал народ се залъгва, че е дошла промяна.

Чии са банките, заводите, земите, горите и курортите в родина ни!?

На шепа хора, придобили ги по ясен за всички ни начин. Наказани няма, все пак имаше масова приватизация и всички участвахме в нея. Младите хора бързо опаковаха багажа, баби и дядовци продадоха бонови книжки за по 50 лева, после и върната земя за по 30-40 лева декар, а “по-умните” и търпеливи по 100. Панелките са пред падане, заплата е 10 пъти по-ниска от европейската, НО СИ ИМАМЕ 3 ТУРСКИ ПАРТИИ !

На новия партиен 100% шеф пожелаваме, да работи по посока – разделяй и “владей”, а на колегите му политици – внимавай какъв си избираш за “приятел” !

Надежда Стоянова
www.BulgariaPress.com

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*

Послено от БЪЛГАРИЯ