БЪЛГАРСКА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ – БЪЛГАРИЯ ПРЕС

“неSеMеSа” – ПРИКАЗКА ОТ 1001 НОЩ НА ШЕХЕРЕЗАДА

от

Али Баба е информиран. 

Анонимен разбойник изпрати SMS с текст “…не го приехме”, Но Али Баба не SeMеSи !!!

Неизвестен от ВСС информира премиера “директно” за проверката по “Яневагейт”, а премиерът предупреждава Панов, като му препраща му съобщението! Виж снимката:

sms-boiko-panov-vvs

Борисов отиде във ВВС за да даде се обяснява по “Яневагейт”:

“Аз нямам никакво желание да се меся във вашата работа. Не се явявам при вас, защото многократно и публично заявих, че нямам нищо общо с двете съдийки. Дори си позволих да ги нарека каки, което е малко обидно може би”.

Влизайки в залата ВСС станаха на крака (почти всички), а Борисов се заобяснява непитан: “Никога не съм си позволявал да казвам какво да правите, който ме познава знае, че нямам вайбър. Аз просто имам лош навик да приемам всеки, който е в някаква беда”.

А в беда в България са повече от 2/3-ти от населението, дали ще ги приеме всички заедно или един по един? Пародията полиция, прокуратура, съдилища и взети решения в България продължава в пълна сила. Неразкрити престъпления, неправилно водене на разследвания, повторно и потретено преразглеждане на върнати дела, а за капак смешни и жалки присъди.

България – СТРАНАТА НА АДВОКАТИТЕ !

Спете спокойно мили дечица, родната полиция ви пази. Всичко е под контрол от микрофони, камери и СРС-та. Няма такава държава!
П.Анастасов
www.BulgariaPress.com

1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*

Послено от БЪЛГАРИЯ