КОНКУРС „Аз, репортерът“

от

🙂

Българска информационна агенция „България Прес“ организира

ГОДИШЕН КОНКУРС
„Аз, репортерът“

Конкурсът е постоянен. Целта му е, да насърчава млади журналисти и автори на репортажи, като им осигури място за свободно и нередактирано публикуване на авторски материали, реклама и разпространение на творбите им, както и ежемесечни и годишни награди. А за по-възрастните възможност да изразят публично мнението си без редакция.

Темите са неограничени, а единственото условие е материала да е авторски. Портала на нашата медия е отворен за вас. Публикации в разделите технологии, екология и човешки права са едни от най-важните и интересни за нас, но вие може да изберете каквото пожелаете. Особено важно е и написания материал да е подкрепен с фактологичен материал. Разследващата журналистика в последно време е основно на думи. Вие имате възможност да покажете, че тя може да бъде и практика.

Критериите за определяне на победителите ще са – броя показвания общо на публикацията, заедно с тези на статията в социалните медии, броя коментари, броя харесвания и броя споделяния,както и посещенията на страницата, които ще се отчитат от комисия. Предвидени са 24 месечни награди и  7 награди за победителите в края на годината.

Пълна информация може да намерите тук: КОНКУРС – АЗ, РЕПОРТЕРЪТ

За повече информация и въпроси: box@BulgariaPress.com

УСПЕХ!

Вашият коментар

Вашият имейл няма да се публикува.

*